ПЛАНИНСКИ СПИЦИ

АКТИВНО

Наеми планински велосипед

Насладете се на атрактивно планинско колоездене и велоразходки в град Трявна и в едни от най-красивите местности в региона!

При нас получавате планински велосипед под наем и заедно с приятели или семейството разглеждате забележителностите на град Трявна или правите велопоходи в живописния планински ландшафт. Предоставяме и GPS маршрути.

Помислили сме и за най-малките членове, за които има детски бъгита за закачане за велосипеда и така цялото семейство участва в колоездачната планинска разходка.

При наем на планински велосипеди получавате напълно безплатно GPS маршрутите, изградени от нас специално за Вас.

Ние предлагаме

Ако желаете да поддържате форма, да подобрите тонуса си или да разнообразите своята почивка, то Канарата Пулс и тежести ще ви осигури отлични условия за тренировка, за да постигнете своите спортни цели. Залата предлага професионално фитнес оборудване – различни уреди за кардио упражнения и вдигане на тежести.

GPS маршрути

Ще имате възможност да се възползвате от следните кардио уреди: 5 бягащи пътеки, 2 велоергометъра, 2 стептренажора, 2 кростренажора, 2 тренажора за гребане.

Водач / Инструктор

Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, гири, щанги и дискове. Звуковият съпровод на тренировките ще помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.

Предварителна резервация

Силовите тренировки са незаменима част от всяка пълноценна фитнес тренировка. Използват се само уреди разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката.

Продукти и услуги

Наемането на личен инструктор ви гарантира, че ще получите качествено, ефективно и интересно провеждане на тренировката. 

Карайте за здраве!

При каране на велосипед раздвижвате различни групи мускули наслаждавайки се на прекрасни гледки и свеж въздух.