Постигнете сила, мощ, издръжливост!

Влезте в най-добрата форма в живота си сега!

Най-голямата и модерна фитнес зала Канарата Пулс и тежести в Трявна и региона  предлага на своите клиенти най-качествени условия за групови и индивидуални тренировки. Тук разполагате с 400 кв.м. площ и 30+ нови професионални  уреди със свободни тежести или кабел и 10+ професионални кардио машини. Избирате подходящите за вас  класове според  индивидуалните си желания, потребности и физически способности.

Тук се чувствате специален човек и получавате грижи за вашата добра физическа форма и здравословно състояние. Канарата Пулс и Тежести е атрактивна дестинация за спорт за хора на всякаква възраст.

Ние предлагаме

Ако желаете да поддържате форма, да подобрите тонуса си или да разнообразите своята почивка, то Канарата Пулс и тежести ще ви осигури отлични условия за тренировка, за да постигнете своите спортни цели. Залата предлага професионално фитнес оборудване – различни уреди за кардио упражнения и вдигане на тежести.

Кардио уреди

Ще имате възможност да се възползвате от следните кардио уреди: 5 бягащи пътеки, 2 велоергометъра, 2 стептренажора, 2 кростренажора, 2 тренажора за гребане.

Свободни тежести

Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, гири, щанги и дискове. Звуковият съпровод на тренировките ще помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.

Силови уреди

Силовите тренировки са незаменима част от всяка пълноценна фитнес тренировка. Използват се само уреди разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката.

Продукти и услуги

Наемането на личен инструктор ви гарантира, че ще получите качествено, ефективно и интересно провеждане на тренировката. 

Абонаменти

Канарата Пулс и Тежести предлага различни видове пропуски и абонаменти за фитнес услугите.

DayPass

10лв / ден

 • Отстъпка лоялен клиент
 • Неограничени посещения
 • Безплатна консултация
 • Тренировъчна програма
 • Хранителен режим
 • Възможност за замразяване

*40%+ гарантирана отстъпка на месец при подновяване без прекъсване за период от минимум 11 месеца. 

Оттук можете да си заредите кредит за всички допълнителни услуги и продукти, които предлагаме.
10 лв

Задай въпрос

  Имe
  Фамилия
  Email
  Телефон
  Тема
  Съобщение