Постигнете сила, мощ, издръжливост!

Влезте в най-добрата форма в живота си сега!

Най-голямата и модерна фитнес зала Канарата Пулс и тежести в Трявна и региона  предлага на своите клиенти най-качествени условия за групови и индивидуални тренировки. Тук разполагате с 400 кв.м. площ и 30+ нови професионални  уреди със свободни тежести или кабел и 10+ професионални кардио машини. Избирате подходящите за вас  класове според  индивидуалните си желания, потребности и физически способности.

Тук се чувствате специален човек и получавате грижи за вашата добра физическа форма и здравословно състояние. Канарата Пулс и Тежести е атрактивна дестинация за спорт за хора на всякаква възраст.

Ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания

Квалифицираните ни инструктори са разработили специално за Вас богато разнообразие от програми включващи кондиционни тренировки за всички мускулни групи, силови и кардио упражнения за максимално горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет, високоинтензивни тренировки за цялостна сила и баланс на тялото.

Ние предлагаме

Ако желаете да поддържате форма, да подобрите тонуса си или да разнообразите своята почивка, то Канарата Пулс и тежести ще ви осигури отлични условия за тренировка, за да постигнете своите спортни цели. Залата предлага професионално фитнес оборудване – различни уреди за кардио упражнения и вдигане на тежести.

Кардио уреди

Ще имате възможност да се възползвате от следните кардио уреди: 5 бягащи пътеки, 2 велоергометъра, 2 стептренажора, 2 кростренажора, 2 тренажора за гребане.

Свободни тежести

Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, гири, щанги и дискове. Звуковият съпровод на тренировките ще помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.

Силови уреди

Силовите тренировки са незаменима част от всяка пълноценна фитнес тренировка. Използват се само уреди разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката.

Продукти и услуги

Наемането на личен инструктор ви гарантира, че ще получите качествено, ефективно и интересно провеждане на тренировката. 

Абонаменти

Канарата Пулс и Тежести предлага различни видове пропуски и абонаменти за фитнес услугите.

DayPass

10лв / ден

 • Отстъпка лоялен клиент
 • Неограничени посещения
 • Безплатен летен басейн
 • Безплатна консултация
 • Тренировъчна програма
 • Хранителен режим
 • Възможност за замразяване

*40%+ гарантирана отстъпка на месец при подновяване без прекъсване за период от минимум 11 месеца. **Допълнително заплащане с отстъпка. ***Подходящ за ученици, студенти и хора с неопределено работно време. Оферта до 14.11.2021 г.: Без присъединителна такса. 50% отстъпка е гарантирана за последващите 11 месеца, ако няма прекъсвания в абонамента. Пoсещения ограничени само между 10:00 и 16:00 часа всеки ден (последно влизане до 14:00 ч и максимум престой от 120 минути). Безплатно ползване на басейните в открития плувен комплекс на гр. Трявна в часовете валидни за посещение в Пулс и Тежести – в сезона, в който работи.

Получавате и допълнителни услуги

професионален личен треньор, протеинов бар, изготвяне на индивидуални тренировъчни програми, консултации при изграждане на хранителен режим.

Тренировки с инструктор

Нашите инструктори са на ваше разположение.
Ако сте несигурни, нямате опит или просто искате да си гарантирате добри резултати, заявете на рецепция индивидуална или групова тренировка с фитнес инструктор.

HIIT е режим на кардио тренировка, който редува високо интензивни интервали с ниско интензивни интервали. По този начин метаболизмът се забърза и остава активен часове наред след края на тренировката. Така си гарантирате увеличен енергоразход, дори като релаксирате вкъщи.
8 лв
Този тип тренировки са едновременно гимнастика, гребане, тичане, скачане, набиране, тласкане и тн. Тренира цялото тяло и натоварването е постоянно, изгражда функционално тяло със нисък процент мазнини и по-голяма мускулна маса.
8 лв
Тренировките включват силови тренировки (с допълнително оборудване) и кардио с ниска интензивност, като се използват основните принципи на пилатес системата.
8 лв
Аеробиката е форма на физическо упражнение, което съчетава ритмични аеробни упражнения с разтягане и тренировки за сила с цел подобряване на всички елементи на фитнеса (гъвкавост, мускулна сила и сърдечно-съдова фитнес).
8 лв
Оттук можете да си заредите кредит за всички допълнителни услуги и продукти, които предлагаме.
10 лв

Задай въпрос

  Имe
  Фамилия
  Email
  Телефон
  Тема
  Съобщение