Красота, Здраве, Релакс

ОТВАРЯМЕ ОТНОВО НА 1 Април 2021 г.

Открийте място за отмора и релакс

Нашите масажи ще Ви помогнат да се възстановите след напрегнатата седмица. Доверете се на нашите специалисти и почувствайте удоволствието от разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония.

Очаровайте себе си и тези, които обичате, като резервирате час за масаж в нашия салон. Той работи за вас всеки ден с предварително записване: Офис 1, ул. Иванка Горова 2, гр.Трявна 5350

Ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания

Сега получавате уникална индивидуална програма действаща благотворно на уникалния Ви живот.

Масажи

Масажът е много добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическа и душевна хармония.

Шведският масаж е най-често срещаният тип масаж. Използват се комбинации от пет основни вида почуквания с ръце за освобождаване на напрежението, за възстановяване на циркулацията, облекчаване на болката, намаляване на стреса, освобождане на мускулите от токсините, увеличаване притока на кислород.
от 30 лв
Този тип масаж е създаден, за да се премахне мускулната умора и скованост, да се освободите от стреса и натрупаното напрежение в ежедневието или по време на спортни дейности. Също така той освобождава мускулите от токсините и увеличава притока на кислород в тялото. Идеален за активно спортуващи.


от 35 лв
Релаксиращият масаж облекчава стреса и напрежението във мускулите и оставя усещане за лекота и благополучие. Той насърчава храносмилането и детоксикацията на тялото ви. Това ще ви помогне да спите по-добре. Масажът също така ще помогне да релаксирате мускулите си, да намалите болките в ставите и кожата ви да се възтанови от малки наранявания.

от 30 лв
В аромaмасажът се ползват етерични масла, за които се смята че имат лечебни свойства. Маслата са концентрирани есенции от цветя, плодове, листа и семена на някои растения. Класическият аромамасаж е алтернативна техника, която съчетава лечебната сила на масажа и натуралните терапевтични свойства на етеричните масла..

от 30 лв
Няма чудотворен лек за премахване на целулит, но ние ви гарантираме, че с добри упражнения, масажи и подходяща диета можете да предотвратите появата му или ако го имате, да го намалите значително. Антицелулитен масаж е терапия, при която се използват масажиращи движения, с цел да се раздвижат натрупванията от мастни депа и да се изглади повърхността на кожата.

от 30 лв
Оттук можете да си заредите кредит за всички допълнителни услуги и продукти, които предлагаме.
10 лв